Asiointi

Tästä osiosta löydät kaikkea asumiseen, osakkuuteen tai muuhun taloyhtiön arkeen liittyvää tietoa.

Jokaisella osakkaalla sekä hallituksen jäsenellä on mahdollisuus kirjautua oman yhtiönsä sähköiseen työtilaan, josta löytyy paljon lisää informaatiota. Pääset kirjautumaan taloyhtiön asukassivustolle tästä.

Suosittelemme myös ottamaan käyttöön Aavatalo-applikaation, jonka kautta pääsee myös selailemaan oman yhtiönsä tietoja.

Huoneistoremontti ja osakehuoneisto

Huoneistoremontti ja osakehuoneisto

25.06.2020, 12:48

Ylläpidetty asuntokohtainen korjaushistoria on myös osakkaan etu, esimerkiksi seuraavaa remonttia suunniteltaessa tai asuntoa myytäessä.

Miten asunto-osake vaihtaa omistajaa?

Miten asunto-osake vaihtaa omistajaa?

02.07.2019, 12:40

Asunto-osakekirjan siirtomerkintä Asunto-osakeyhtiölain mukaisesti taloyhtiö pitää yllä osakeluetteloa, josta selviää huoneistojen hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistussuhde. Osakkaiden omistussuhteen muuttuessa osakeluetteloon tehdään merkintä muutoksesta. Muutosmerkintää varten isännöintitoimistolle tulee toimittaa lain mukaisesti luotettava selvitys muutoksesta. ...

Missä asua remontin aikana?

Missä asua remontin aikana?

11.06.2019, 12:22

Asunnon käyttö remontin aikana Aina välillä asuminen ison remontin aikana herättää kysymyksiä. Tässä muutamia vastauksia. Voiko taloyhtiö edellyttää osakasta muuttamaan väistöasuntoon? Osakas ei saa estää remonttitöitä, mutta häntä ei voi kieltää käyttämästä asuntoa ...

Mitä tulee huomioida remontoidessa huoneistoa?

Mitä tulee huomioida remontoidessa huoneistoa?

04.06.2019, 13:15

Osakkaan tulee tehdä muutostyöilmoitus taloyhtiölle, ennen remonttiin ryhtymistä. Töitä ei saa aloittaa ennen kuin taloyhtiö on käsitellyt muutostyöilmoituksen ja antanut luvan töiden aloittamiseen.