Tarjouspyyntö – Isännöinti

Aavatalon henkilöstöllä on laaja kokemus ja vahva osaaminen kiinteistöjen isännöinnistä, asiakaspalvelusta sekä tekniikasta. Isännöinnin peruskivi on tarjoamamme asiakaskeskeinen isännöinti ja laadukas taloushallinto, jolloin pystymme palvelemaan kaikissa taloyhtiöiden hallinnollisiin ja teknisiin haasteisiin liittyvissä asioissa.

Hoidamme tarvitaessa myös nykyisen sopimuksen irtisanomisen sekä kaiken taloyhtiön hallinnollisen arkisto- sekä kirjanpitomateriaalin siirron asiakkaan puolesta. 

Helppoa, vaivatonta ja nopeaa

Tarvitsemme vain muutamia perustietoja tarjouksen antamiseen. Olemme laatineet tätä varten helppokäyttöisen lomakkeen, joka on nopea täyttää. Voit myös lähettää vapaamuotoisen tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen info@aavatalo.fi

Vastaanotettuamme tarjouspyynnön, isännöitsijämme on aina tarjouksen pyytäjään yhteydessä tarkempien yksityiskohtien sekä aikataulun sopimiseksi, joten jätäthän voimassaolevat yhteystiedot tarjouspyyntölomakkeella. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido mihinkään. 

Tarjouspyyntö


Mitä enemmän pystyt kertomaan tarpeestasi, sitä paremman tarjouksen pystymme tekemään. Mikäli käytössäsi on yhtiön täydentäviä dokumentteja (viimeisin tilinpäätös, toimintakertomus, PTS-suunnitelma jne) voit helposti liittää ne tarjouspyynnön liitteeksi.

  * Merkityt kohdat ovat pakollisia

  Asunto Oy / Kiinteistö Oy *

  Yhtiön osoite *

  Asuinhuoneistoja (kpl) *

  Liikehuoneistoja (kpl) *

  Rakennusvuosi *

  Korjaushistoria (voi olla myös erillisessa liitteessä)

  Tästä voit lisätä liitetiedostoja (max. 10MB kpl)

  Yhteyshenkilön / tarjouksen pyytäjän yhteystiedot

  Nimi *

  Sähköpostiosoite *

  Puhelinnumero

  Lisätietoja

  Toivottu yhteydenottotapa *