Projektinjohto

Kun on aika korjata taloyhtiön rakennuksia tai vaikkapa uusia lukitusjärjestelmä, on kustannusten hallinnan kannalta kriittisen tärkeää että kaikki sujuu aikataulussa luotettavien kumppaneiden kanssa hyvässä yhteistyössä. Tärkeää on myös pitää yhtiön asukkaita ja osakkaita ajantasalla hankkeen etenemisestä. Kaikki nämä ovat olennaisia osia projektinjohtopalvelussamme, joka on kerännyt valtavasti kiitoksia asiakkailtamme.

Meille projektien saattaminen maaliin suunnitellusti ja budjetinmukaisesti on tärkeää ja olemmekin tässä onnistuneet aina. Joskus hyvistäkin suunnitelmista huolimatta matkan varrella kohdataan yllättäviä tilanteita tai haasteita. Nämä kuuluvat asiaan, ja omissa projektisuunnitelmissamme varaudumme myös tähän mahdollisimman hyvin yhdessä asiakkaidemme kanssa. Projektin etenemisestä ja kustannusten seurannasta myös raportoidaan asiakkaalle säännöllisesti.

Pienemmissä hankkeissa ei ole tarvetta kaikille projektipalvelun osille – tällöin nämä sisällytetään esimerkiksi normaaliin taloyhtiön hankkeiden valvontaan. 

Kerromme mielellämme lisää. Voit myös pyytää tarjousta  juuri sinulle sopivasta kokonaisuudesta. Tarjouksen pyytäminen ei sido mihinkään.